Mar 052012
 

Tema Fredags fotoutmaning har temat “Glädjespridare” så jag bidrar med två helt nytagna bilder som jag knäppte för en halvtimme sedan ungefär. Även om det blev lite tumtultartat när jag tog bilderna så log jag hela vägen hem.

Det var säkert 40-50 sångsvanar som landat på fältet nere vid stranden.  De blev inte så där jätteglada över att jag kom smygandes i diket med stora objektivet på kameran. En svan fräste åt mig när jag stack upp huvudet precis intill honom.
“Kan du va själv” fräste jag tillbaka.
Sen bet den mig.
1-0 till svanen.

Klicka på bilderna för att se dem i full storlek. Det är riktigt stora bilder.

Fridens!

Sachiko  One Response to “Glädjespridare”

  1. Jättefina bilder, dem kan du vara nöjd med, trots bettet.

 Leave a Reply

(required)

(required)


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>