May 072012
 

…håller som vanligt sin fotoutmaning på måndagaroch idag är temat Favoritmotiv. Ja det blev ju lätt: blommor!

Därför bjuder jag på de här två raringarna som står utanför huset och trots att de tillhör samma klunga har de olika nyanser. Jag tog dem för bara en halvtimme sedan och mina byxknän har inte torkat efter att ha legat i gräset.

Jag har tagit fler bilder som jag hoppas återkomma med senare men jag helt uppriktigt är jag jättetrött och känner mig rätt slut, så möjligen blir det så att jag somnar och inte vaknar förrän imorgon.  Risken finns också att mina snarkningar kommer ge utslag på richterskalan, så drabbas inte av panik.

Fridens!

Sachiko  4 Responses to “Allt som är vackert…”

  1. So wonderful photo! Have a nice Monday and nice week!

  2. Fantastiske bilder.

  3. Gillar dem.

  4. Wow!! Vilka bilder!

 Leave a Reply

(required)

(required)


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>