May 162012
 

Idag avklarades årets första fika på Färgargården, tillsammans med syrran. Så gott att sitta under blommande päronträd och dricka latte bland de gamla husen och inte tänka på uppsatser som går i helsefyr och artiklar som borde skrivas.

Vi gick även en sväng till rhodedendrhondalen (stavningen ..ja ja ja, jag vet)  som börjat blomma och jag hade naturligtvis glömt kameran så det fick bli mobilbilder idag.

Jag har dessutom varit i helvetet och återvänt. Om ni är sugna på att själva testa en sådan tripp så åk till Bra & Begagnat och ställd dig utanför dörrarna fyra minuter innan öppningsdags. Du kan bli av med kroppsdelar. Du kommer garanterat bli runtknuffad och nedtrampad och förlora all form av stolthet. Med lite tur kommer du till sist in i butiken.
Fel, med jäkligt mycket tur kommer du eventuellt in i butiken.

Ett tips: ta med slagträ eller hagelbössa samt suspensoar.

Ett tips till: på antika kaffekoppsfronten finns inget att hämta där, eller också hade de rabiata extremist-loppis-fanatikerna redan hunnit länsa hyllorna när jag väl tog mig upp ur det tio meter djupa hål som bildades när jag stampades ner i marken utanför entrén.

 

Fridens!

Sachiko  One Response to “Första sommarfikat”

  1. fick för mig att det hette färgar-E-gården.
    men men.

    härligt med en till bloggare från peking.

    läs mitt inlägg om att vara trött. eller våga vara trött rättare sagt:

    http://dan-syndrom.se/?p=4345

 Leave a Reply

(required)

(required)


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>